TIPS VOOR HET THUISONDERWIJS:
- Allerlei links m.b.t. diverse (school)software.
- Leerkrachten van de Koningin Wilhelminaschool in Hardinxveld lezen elke schooldag om 9.00 en 13.15 een verhaal voor, te beluisteren via
 https://kerkdienstgemist.nl/stations/1383-Ger-Gem-Hardinxveld-Giessendam
- Driestar-Educatief is in samenwerking met de RO gestart met een Driestarjournaal. Iedere        schooldag om 9.00 starten we met een Bijbelvertelling die thuis door iedereen bekeken kan worden. https://www.driestar-hogeschool.nl/driestarjournaal Hier ook het rooster.
- Voor het Bijbelonderwijs willen we u nog wijzen op de website: www.bijbelsopvoeden.nl. Een mooie website die concrete suggesties geeft.
- De scholen in Staphorst schrijven het volgende (het mag worden gedeeld): Om u te helpen enige structuur aan te brengen in de schooldagen wordt er om 9.00u een Bijbelverhaal voorgelezen en om 13.15u een waargebeurd verhaal. U kunt thuis meeluisteren via https://www.hhkstaphorst.nl/kerkelijk-leven/meeluisteren
De capaciteit is inmiddels flink opgehoogd (vanmorgen was er een capaciteitsprobleem). De scholen in Staphorst geven aan: Om meer te spreiden kunt u ook gaan naar hhkstaphorst.kerkdienstluisteren.nl en de link 'Live meeluisteren' kiezen. Nog een andere optie is om de app Kerkdienstluisteren te downloaden uit de Playstore voor Android. Ook de bovenstaande link blijft bruikbaar.
We hebben er uiteraard begrip voor dat u daarmee dan afwijkt van ons eigen Bijbelrooster.
- Verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen zijn inmiddels op slot gegaan. Onze kinderen kunnen hier ook in meeleven. Dat kan door een mooie tekening, kleurplaat of creatieve opdracht te maken en deze op te sturen naar bijvoorbeeld Salem, De Riederborgh of een ander verpleeghuis. Eventueel kunt u ze er ook nog een persoonlijk verhaaltje bij laten schrijven.
- Vinden uw kinderen het fijn om te luisteren naar voorlezen? Dan is er bijvoorbeeld www.luisterclub.nl (er zijn nog meer mogelijkheden).
- De website https://wij-leren.nl/praktische-tips-thuis-leren.php geeft ook veel suggesties.

                    PS    Bedankje via ouders! Ouders bedankt!